Eveniment

Promite pușcărie pentru primarul Târgu-Jiului. Reacția lui Romanescu!

Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Târgu-Jiu, Iulian Popescu, promite pușcărie primarului social-democrat al municipiului, Marcel Romanescu.

Iulian Popescu continuă “războiul” politic cu Marcel Romanescu și după încheierea alegerilor locale. Liberalul a pierdut scrutinul din data de 9 iunie la o diferență de 1006 de voturi față de primarul PSD al Târgu-Jiului.

Acum, Iulian Popescu îi promite lui Marcel Romanescu pușcăria. Liderul interimar al PNL Târgu-Jiu a răbufnit, după ce edilul social-democrat ar fi declarat că nu va acorda niciodată autorizație unei anumite firme.

“Atât tupeu poate să aibă acest primar care spune în emisiuni publice că niciodată o anumită firmă n-o să aibă vreo autorizație de la primărie. Păi, asta este abuz în serviciu pe față și recunoaște. El a văzut lucrurile? Primăria dă autorizație de funcționare pe dosare, pe hârtii, pe respectarea legii. Cum se poate el antepronunța? Pentru chestia asta trebuie băgat în pușcărie direct și-o merită și-o s-o aibă, îi garantez. Ce pot să promit tuturor cetățenilor care sunt abuzați, amenințați, șantajați, puși sub presiune să mă caute, sunt garantul lor, îmi asum acest război și vreau să aduc normalitatea în județul Gorj și în municipiul Târgu-Jiu. Le ofer servicii juridice gratuite, plătesc avocați. Vreau să stăm împreună, pentru că nu se mai poate, mă simt ca într-un film cu mafia siciliană aici, în Gorj”, a tunat și fulgerat liberalul.

„În comparație cu dumnealui, n-am nicio problemă de natură penală”

Marcel Romanescu afirmă că nu are nicio problemă de natură penală. Primarul Târgu-Jiului pune declarațiile lui Iulian Popescu pe seama “frustrărilor” acumulate după ce a văzut că a pierdut alegerile pentru postul de primar.

“Eu le înțeleg frustrările. La câți bani au băgat în campania asta electorală, și eu, dacă aș fi în locul lor, aș veni cu tot felul de alte acuzații. Mă așteptam, la un moment dat, la decență, măcar din partea dumnealui, pentru că i-am văzut pe toți cei pe care i-a avut pe listă și n-aveam același punct de vedere, dar mă așteptam că poate să piardă decent, să înțeleagă că a pierdut. Cetățenii municipiului Târgu-Jiu m-au mandatat să le conduc destinele pentru următorii 4 ani și avea posibilitatea să rămână un om decent, așa cum cred că l-au cunoscut o parte dintre cetățenii care îl cunosc în municipiul Târgu-Jiu, însă se decredibilizează pe zi ce trece și chestia asta este jenantă pentru un om care consideră că este un intelectual. Cel puțin, dumnealui consideră că este un intelectual. Dacă dumnealui știe că voi intra la pușcărie, înseamnă că, în momentul de față, vorbește cu Nostradamus sau cine știe ce alte informații are dumnealui. Nu știam nici că e organ de cercetare penală, nu știam că are abilități în acest sens. Până în acest moment, în comparație cu dumnealui, pot să vă anunț că nu am niciun fel de problemă de natură penală. Eu îmi aduc aminte că dumnealui, prin proiectele cu finanțare europeană pe care le-a derulat, în perioada anterioară, știu că există ceva elemente care spun că nu s-ar fi desfășurat tocmai corect, dar, în comparație cu dumnealui, eu las organele de cercetare să-și facă datoria”, a precizat edilul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *