Dezvăluiri

Ținuți în suspans până în ultimele zile de contract!

Surse din cadrul Complexului Energetic Oltenia exclud posibilitatea ca celor 1800 de angajați pe perioadă determinată să le fie prelungite contractele de muncă în această săptămână. Aceleași surse ne-au relatat faptul că, cel mai probabil, situația ”sezonierilor” de la CE Oltenia urmează să fie analizată și decisă în cadrul ședinței de Directorat de săptămâna viitoare.

La fel cum s-a întâmplat și în urmă cu șase luni, angajații companiei sunt ținuți în joc de ”glezne” până în ultimele zile de contract. În decembrie 2023, celor 1800 de angajați le-a fost prelungită activitatea în cadrul companiei energetice cu două zile înainte de expirarea contractelor. Totuși, nu toți oamenii vor avea contractele de muncă prelungite, în aceste zile fiind făcute analize în carierele producătorului de energie asupra activității salariaților în ultimele luni.

Cei care sunt predispuși să fie trecuți pe lista neagră sunt angajații care au avut abateri disciplinare în trecut, dar și cei care au avut prea multe zile de concediu medical.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *