Dezvăluiri

Surpriză!!! Ministrul Burduja nu mai vine la Târgu Jiu! Negocierile pentru salariile angajaților CEO vor avea loc la București

Deși marți, vizita Ministrului Energiei, Sebastian Burduja era dată ca sigură de surse din cadrul Complexului Energetic Oltenia, acesta nu o să mai ajungă vineri, la Târgu Jiu. Burduja trebuia să aibă o rundă de negocieri cu liderii de sindicat din cadrul CE Oltenia pe marginea fondului de salarii, dar și despre situația celor aproximativ 1800 de angajați cărora le expiră contractele de muncă în luna iunie.

Se pare că agenda ministrului este una destul de încărcată, iar întrevederea de la Gorj nu o să se desfășoare. Totuși, cele două părți urmează să discute aspectele legate de veniturile angajaților tot vineri, însă, la București. Liderii de sindicat au confirmat faptul că au fost convocați de către Burduja la discuții.

Negocierea dintre cele două părți ar urma să aibă loc vineri, de la ora 12.00, la sediul Ministerului Energiei. Probabil, de această dată, Burduja își va lua măsurile necesare pentru ca anumiți lideri de sindicat să nu mai înregistreze discuțiile, iar mai apoi, să apară în spațiul public.

Se pare că la întrevedere, o să participe și președintele Directorului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, cel care a fost și la începutul acestei săptămâni la București, acolo unde a discutat despre Ordonanța 27.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *