Dezvăluiri

Protest! Saci cu gunoi duși de un consilier în fața Primăriei Lelești

Unul dintre consilierii din Lelești s-a prezentat, ieri, la primăria din localitate cu trei saci de gunoi. Alesul local a lăsat sacii în fața primăriei motivând că firma de salubrizare a refuzat să îi ridice toată cantitatea de gunoi pe care el a lăsat-o la poartă. Consilierul a anunțat telefonic șefii administrației locale că va transporta gunoiul său la ușa primăriei, lucru pe care l-a și făcut. Silviu Popeangă susține că demersul făcut este o formă de protest la adresa firmei de salubrizare și a creșterii nejustificate a prețului la gunoi în localitate.

„Eu am plătit gunoiul dar firma Salubris îl ridică pe pofte. A ridicat un sac din patru. Trei i-am dus la primărie”, a explicat consilierul Popeangă.

Firma care ridică gunoiul în comuna Leleşti este Salubris Gilort, iar CL a majorat recent costul gunoiului. Mai precis, este vorba de o majorare de la 14 lei la 28 lei pe gospodărie.
Toți consilierii au votat pentru, doar Silviu Popeangă, alesul local care s-a dus cu gunoiul la primărie, a votat împotrivă.

Miercuri este ultima ședință de CL Lelești din acest an iar problema nu a fost trecută cu vederea de tânărul consilier.

De altfel, Popeangă este supărat de majorarea prețului la gunoi dar și de jefuirea banilor la firmă locală care executa, cu ani în urmă, serviciul de salubritate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *