PoliticăUltima oră

PSD a lansat o campanie prin care toată lumea poate cere parlamentarilor susținerea creșterii alocațiilor!

Partidul Social Democrat susține în continuarea majorarea alocațiilor copiilor. Deși bugetul austerității nu prevede bani pentru majorarea alocațiilor copiilor noștri,  parlamentari de Gorj, Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Claudiu Manta și Cristinel Rujan, alături de colegii de la PSD din Parlamentul Româniai, vor continua  lupta pentru creșterea alocațiilor și îi cheamă alături de ei pe toți gorjenii.

Pentru că viitorul copiilor noștri nu este un joc politic, senatorii și deputații PSD depun un efort susținut pentru a determina actuala coaliție de guvernare să respecte generația care reprezintă viitorul țării noastre. Nu ne putem aștepta la perspective mai bune dacă nu oferim copiilor de azi șansa de a deveni conducătorii responsabili de mâine. De modul în care îi ajutăm pe copii să crească, depinde viitorul țării și al fiecăruia dintre noi în parte. PSD respectă familia și copiii nu doar declarativ. Prin politice aplicate în perioada în care s-a aflat la guvernare, Partidul Social Democat a reușit să crească nivelul de trai în România, însă tot efortul depus a fost spulberat de guvernul iresponsabil PNL-USR PLUS-UDMR.  Orice amânare a creșterii alocațiilor copiilor, înseamnă condamnarea la sărăcie, la foame și la sănătate precară, pentru mulți dintre ei.

Astfel, PSD lansează o campanie prin care orice român poate cere parlamentarilor puterii să susțină creșterea alocațiilor. Pentru asta va fi disponibilă o platformă online prin care oricine să se poată adresa parlamentarilor puterii din județul pe care îl reprezintă și să le ceară să voteze amendamentul PSD la buget. Acesta prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în legea dublării alocațiilor nr. 14/2020, care este o lege func.  Conform acestei legi, alocațiile ar trebui să crească după cum urmează:

  • De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
  • De la 427 de lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap

Grație acestei campanii, orice părinte, bunic sau cetățean va putea intra ușor în legătură cu parlamentarii PNL-USR PUS din județele care i-au trimis în Parlament și le va putea scrie pe facebook sau e-mail celor care până aum au fost insensibili la lucrul cel mai de preț lucru pe care îl avem, copiii.

Prin acest amendament la Buget, PSD cere încă o dată parlamentarilor coaliției PNL-USR PLUS-UDMR să dea dovadă de umanitate și să nu-i pedepsească pe copii așa cum îi pedepsesc deja pe pensionari, pe agricultori, antrepenori, lucrătorii din HORECA, pentru greșelile și ineficiența guvernelor Orban și Cîțu.

Până acum, guvernarea de dreapta a blocat de patru ori intrarea în vigoare și aplicarea deplină a legii privind dublarea alocațiilor.

As”el, alocațiile ar urma să crească după cum  urmează:

De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani

As”el, alocațiile ar urma să crească după cum  urmează:

De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani

Link aici https://www.psd.ro/alocatii/

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button