MondenUltima oră

Puțină lume știe că soția unui afacerist gorjean s-a iubit cu antrenorul naționalei de fotbal. Vezi aici motivul pentru care s-au despărțit!

Delia Matache (soția târgujianului Răzvan Munteanu) și Edi Iordănescu au format un cuplu cu mai mult timp în urmă, însă puțini sunt cei care își mai amintesc. Deși părea că relația lor nu va avea sfârșit, la un moment dat, selecționerul echipei naționale de fotbal a României a decis să pună punct poveștii lor de dragoste.

Edi Iordănescu a fost cel care a pus capăt relației cu Delia Matache

Delia Matache a avut o viață amoroasă extrem de tumultuoasă, de-a lungul timpului. Chiar dacă în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Răzvan Munteanu, artista a avut mai multe relații care au stârnit controverse. Printre acestea se numără și relația cu Edi Iordănescu, care a fost intens mediatizată în spațiul public.

Se pare că fotbalistul a fost cel care a luat decizia de a se despărți de cântăreață, pe motiv că aceasta nu avea destul timp pentru el. Din cauza obligațiilor ei profesionale, fostul antrenor nu se putea bucura de iubita lui. Mai mult, acesta era extrem de gelos atunci când venea vorba despre aparițiile provocatoare ale Deliei, potrivit cancan.ro.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“, a declarat Edi Iordănescu la vremea respectivă.

Edi Iordănescu, indignat din cauza faptului că Delia a apărut în ipostaze sexy

În plus, Edi Iordănescu a susținut că gestul Deliei de a apărea în ipostaze sexy în cadrul unor ședințe foto ar fi fost o reacție la despărțire.

„Poate a fost o modalitate de a-mi demonstra ceva”, a mai adăugat fostul antrenor de fotbal.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *