Actualitate

Recompense pentru elevii și profesorii care au câștigat premii la olimpiadele școlare

Elevii și profesorii care au obținut premii la olimpiadele și concursurile naționale au fost premiați de Primăria Târgu Jiu.

„Premiem, din nou, excelența la Târgu Jiu. De data aceasta, nu doar elevilor le este recunoscut meritul rezultatelor, ci și cadrelor didactice care i-au pregătit.
Încă 19 elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale după ceremonia de premiere din vara trecută sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și toate cele 62 de cadre didactice care i-au pregătit, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
O ceremonie caldă, umbrită doar de lipsa unui cadru didactic important, a cărui dispariție a lăsat un gol imens in inimile tuturor, doamna profesor doctor Elena Roată.
Promovăm și încurajăm elevii în drumul lor către performanță, continuăm să creăm toate condițiile necesare pentru a oferi un învățământ de calitate copiilor târgujieni și recunoaștem meritele tuturor celor implicați pentru că educația este deosebit de importantă pentru viitorul municipiului nostru.
Felicitări tuturor!”, a declarat primarul Marcel Romanescu pe o pagină de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *