Ultima oră

Restricţii de circulaţie pe Podul Prieteniei dintre Giurgiu și Ruse, timp de câteva zile!

Circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, dintre România și Bulgaria, se va efectua pe o singură bandă, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparaţii.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu, Ruse, Bulgaria cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023, circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare, iniţiate pe partea bulgară a podului.

Lucrările de reparaţie se vor desfăşura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate, menţionăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere’, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Totodată, ITPF Giurgiu recomandă şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *