Ultima oră

Reținut după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a amenințat vecina

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, o femeie de 50 de ani, din localitate, despre faptul că un localnic de 32 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecție din data de 15.03.2024, emis de către Judecătoria Târgu Jiu, prin aceea că s-a apropiat la o distanță mai mica de 100 m de persoana vătămată și de locuința acesteia.

Astfel, bărbatul s-a prezentat la ușa ce asigură accesul în domiciliul apelantei, unde a amenintat-o pe aceasta cu un cuțit și cu acte de violență, fapt ce i-a creat o stare de temere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție și amenințare, iar față de bărbat fost luată luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Gorj.

În continuarea cercetărilor efectuate, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu, ocazie cu care a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 zile.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *