Dezvăluiri

Rocadă de directori la carierele din Motru, pe noua reorganizare!

Florentin Gheorghescu ar urma să fie promovat director al Carierei Roșiuța, în urma noii reorganizări trasate de Daniel Burlan, noul manager al Complexului Energetic Oltenia, iar actualul șef de carieră, Constantin David, ar urma să coboare pe poziția de adjunct. La Cariera Lupoaia, pe poziția de șef ar urma să ajungă Viorel Vulpe, aflat în concediu medical, în timp ce actualul ocupant al postului, Petrișor ar coborî pe treapta de adjunct. Un liberal ar urma să-i ia locul lui Dobrițanu la Direcția Minieră, în timp ce schimbări vor avea loc și la cârma EMC Motru.

Noua reorganizare este în fază de proiect la CE Oltenia. Până pe 1 iulie când va fi pusă în practică încă se fac permutări de șefi pe pozițiile cheie din minerit. Cu toate acestea, s-au stabilit niște nume pe scaune, mai precis adjunctul de la Lupoaia, Florentin Gheorghescu, ar urma să fie promovat șef al Carierei Roșiuța. Constantin David de la PSD face eforturi să rămână măcar adjunct al lui Gheorghescu, încercând o mutare politică la PMP, se discută la nivelul carierei motrene.

La Cariera Lupoaia ar urma să revină Viorel Vulpe care a dat în judecată compania și a câștigat funcția. Vulpe lucrează la Direcția Minieră și se află în concediu medical, în prezent. Acesta nu era cărți pentru funcție, dar câștigarea procesului impune administrației să-l readucă în vechiul post.

Aici, locul este ocupat de Petrișor, care ar rămâne adjunct al lui Vulpe. Situația este de scurtă durată deoarece Vulpe nu este dorit la Cariera Lupoaia fiind de notorietate incidente cu salariații pe care le-a avut acesta, tonul ridicat la adresa inginerilor și așa mai departe.

Ion Dobrițoiu de la PNL, inginer adjunct Mecanic, ar urma să-i ocupe locul lui Dobrițanu la Direcția Minieră, iar daca se desființează EMC-urile, dispare din schemă și directorul Dafinoiu dar și Sică.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. In directoratul CEO ar trebui promovat Ionita Iustin, acesta fiind mare specialist atat in electronica, mecanica si minerit. Ar fi singura solutie pentru viitorul CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *