Ultima oră

Româncă sedusă de „Brad Pitt” și cu banii luați: „Îmi trimitea inimi și sărutări”

O româncă, în vârstă de 62 de ani, a căzut pradă „farmecelor” lui „Brad Pitt”. Încântată peste măsură că a fost remarcată pe TikTok de așa-zisul actor, femeia care locuiește de 12 ani în Spania a căzut, de fapt, victimă a unei înșelăciuni de zile mari.

Povestea a început în toamna anului trecut pe TikTok. Elena Cornea a mărturisit în cadrul unui interviu pentru publicația La Region că „Brad Pitt” a contactat-o pe rețeaua de socializare și că a primit din partea acestuia un „card de membru VIP”, care ar fi trebuit să-i permită accesul la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani.

„M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a mărturisit femeia care trăiește în orașul Ourense .

Întrucât este o fană înfocată a actorului, românca a spus că nu putea să lase ocazia să-i scape printre degete.

„A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a plăcut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, a povestit românca.

Vrăjită de cuvintele frumoase pe care le primea, Elena Cornea i-a trimis bărbatului care se dădea drept Brad Pitt suma de 1.300 de euro, dintre care 300 de euro prin virament bancar și încă 1.000 de euro printr-un alt transfer.

„Mi-a spus că mă iubește”

„Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale. Am făcut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă”, a povestit ea.

După ce așa-zisul Brad Pitt a continuat să-i ceară bani, femeia, care simțea că la mijloc este ceva suspect, a descoperit că în spatele respectivului cont se aflau mai mulți escroci nigerieni. Astfel, a decis să se ducă la poliție.

Întrebată cum a ajuns să trimită banii, românca a mărturisit: „Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”.

Ulterior, oamenii legii i-au spus Elenei Cornea că a fost victima unei escrocherii. Anchetatorii sunt de părere că cei care s-ar afla în spatele înșelăciunii sunt în Filipine.

În prezent, de acest caz se ocupă Garda Civilă.

sursa: adevarul.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *