Politică

Romanescu, despre principalul contracandidat la primărie: Este „trecător” prin Târgu-Jiu

Primarul Marcel Romanescu consideră că prefectul Iulian Popescu, candidatul PNL la primăria municipiului, este “trecător” prin Târgu-Jiu.

Marcel Romanescu reafirmă că își dorește cât mai mulți contracandidați în alegerile locale din 9 iunie. Primarul Târgu-Jiului va candida din partea Partidului Social-Democrat pentru un nou mandat. Edilul lansează câteva săgeți către principalul său contracandidat, prefectul liberal de Gorj.

Afirmă că Iulian Popescu este “trecător” prin Târgu-Jiu. Marcel Romanescu amintește că, în 2020, actualul reprezentant al guvernului în teritoriu a candidat la președinția Consiliului Județean din partea Partidului Național Liberal, după care a plecat din Gorj la București.

„Eu îmi doresc cât mai mulți contracandidați pentru a le oferi posibilitatea cetățenilor municipiului Târgu-Jiu să aleagă pe cel mai bun. În al doilea rând, să aibă diverse opțiuni. Sunt candidați cu diverse meserii, cu diverse funcții politice, oameni care au mai candidat sau nu au mai candidat pentru Primăria Târgu-Jiu. Sunt oameni care sunt trecători prin Târgu-Jiu, au venit, candidează, acum, și ne mai vedem peste 4 ani. Avem acest exemplu al domnului Iulian Popescu. A fost, în 2020, a luat un număr de voturi pe spatele organizațiilor locale, a plecat la București și s-a mai întors după 4 ani. Și-a adus aminte că e târgujian”, spune Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *