Ultima oră

S-a dus băut și fără mască într-o secție de vot din Negomir!


În cele 9 ore de la deschiderea secțiilor de vot, nu s-au înregistrat incidente deosebite de ordine publică care să afecteze desfășurarea procesului electoral.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a continuat campania electorală.
Față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 208/2015.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au luat măsura sancționării contravenționale față de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Negomir, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OG nr. 34/2000 și cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

“Bărbatul, fiind sub influența alcoolului, s-a prezentat la o secție de votare din comuna Negomir, fără să poarte masca de protecție, acesta devenind recalcitrant în momentul în care i s-a atras atenția de către polițist, apelând în mod nejustificat numărul unic de urgență 112. Toate sesizările de incidente electorale au fost și vor fi verificate cu celeritate și echidistanță.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral” se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button