Ultima oră

S-a trezit cu polițiștii peste ea în timpul unei partide de amor. Cum s-a răzbunat o tânără din România

Gest ieșit din comun în orașul Milișăuți din județul Suceava. O femeie a distrus mașina personală a unei polițiste, chiar în fața sediului de Poliție, deranjată că a fost întreruptă de agentă chiar în timpul unei partide de sex.

La patru ore de la intervenție, angajații MAI de la Milișăuți au observat că mașina personală a polițistei care le-a întrerupt partida de sex celor doi iubiți a fost avariată cu pietre, scrie antena3.ro.

Totul a pornit de la partida de amor

„Echipajul din care făcea parte poliţista s-a deplasat de urgenţă la o locuinţă despre care aveau informaţii că era jefuită chiar în acel moment. Când au intrat în casă, politistii l-au surprins pe fiul proprietarului în timpul unei partide de amor cu femeia agresoare. Cei doi s-au certat cu poliţiştii, aşa că au fost conduşi la secţie. După audieri, femeia a devastat maşina poliţistei, aşa că a fost reţinută pentru 24 de ore. Poliţista s-a ales cu o pagubă de 4.000 de lei”.

Un bărbat din Milișăuți a sunat la 112 la finele lunii octombrie ca să reclame că o femeie i-a intrat în gospodărie cu intenția de a fura.

Cei doi polițiști au intrat în locuință, unde au găsit doi tineri, o fată de 21 de ani și un bărbat de 30 de ani, care întrețineau relații intime, bărbatul fiind chiar fiul proprietarului casei!

Cei doi polițiști i-au pus în vedere tinerei că nu are voie în casă decât cu acordul proprietarului. Avertismentul nu i-a picat bine acesteia, care a făcut scandal. După ce au încheiat misiunea, oamenii legii s-au întors la secție.

„Nu are de unde să plătească despăgubirile”

„Persoana vinovată nu are de unde să plătească despăgubirele, iar colega noastră riscă să rămână cu prejudiciul. Ea şi-a îndeplinit corespunzător atribuţiile de serviciu. Ancheta este în desfăşurare, în competenţa exclusivă a procurorului, care face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Din câte ştim, autoarea atacului este o persoană fără venituri şi este clar că nu putem să recuperăm prejudiciul de la persoana vinovată”, a declarat Marius Ciotău, preşedintele CNP Suceava.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button