Eveniment

S-au ales cu dosare penale după ce au construit în zona de protecție a Ansamblului „Calea Eroilor“

Doi gorjeni s-au ales cu dosare penale pentru că au executat o serie de lucrări de construcție în zona de protecție a Ansamblului monumental „Calea Eroilor“ fără autorizație.

Unul dintre ei a modificat fațada prin instalarea unui sistem de evacuare/aerisire, cu tubulatură de aproximativ 11 m înălțime, la un imobil situat în zona construită protejată a Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”. Altul a construit o împrejmuire pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, tot în zona construită protejată a Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”.

Alți patru gorjeni vor da cu subsemnatul la Parchet pentru că au realizat construcții tot în zona de protecție a unor monumente. Unul dintre aceștia a modificat arhitectura fațade și culoare pentru trei imobile situate în zonă de protecție monumente istorice „Casa Doppelreiter”.

Un târgujian a „construit anexe și împrejmuire pe o lungime de aproximativ 40 ml, precum și modificarea împrejmuirii amplasate la frontul stradal, nefiind păstrată forma, dimensiunile și materialul acesteia, la un imobil situat în zona de protecție monumente istorice „Casa Doppelreiter”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button