Politică

Alegeri la PNL Gorj. Romanescu: Va trebui să alegem din două rele!

Liderii PNL Gorj își vor alege, sâmbătă, în cadrul conferinței județene de alegeri, o nouă conducere. Senatorul Ion Iordache și deputatul Gheorghe Pecingină candidează pentru funcția de președinte.

Primarul Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu-Jiu, afirmă că liberalii gorjeni vor avea de ales la alegerile interne din weekend din două rele răul cel mai mic. Edilul crede că după ce va fi aleasă o nouă conducere, la PNL Gorj s-ar putea să nu mai aibă libertate de exprimare, așa cum a avut până acum. “Sunt doi colegi din PNL, unul mai nou, altul puțin mai vechi, cu apartenențe la n-șpe mii de partide, care candidează pentru funcția de președinte al PNL. Dacă îl luăm pe fiecare dintre colegii noștri, au mai avut și alte CV-uri la alte formațiuni politice. Deci, din punctul acesta de vedere, nu va trebui să alegem pe cel mai bun, va trebui să alegem din 2 rele pe cea mai puțin rea variantă pentru PNL. O să particip la alegeri. S-ar putea ca, după alegerile de sâmbătă, să se impună o rigurozitate maximă. De astăzi încolo, PNL mai comunică doar prin vocea, cum era înainte domnul Grivei, de data asta, poate va fi domnul Bobu sau pe cine delegă domnul Iordache sau domnul Pecingină. Dar dacă se impun anumite reguli să nu cumva să fac anumite declarații în urma cărora să fiu dat afară din partid. Nu duc lipsă de oferte. Ăsta e lucrul cel mai bun”, spune Marcel Romanescu.

„Există și un vot de blam”

Marcel Romanescu nu exclude ca, la conferința județeană de alegeri, delegații PNL Târgu-Jiu să dea un vot de blam. Deocamdată, nu a fost luată o decizie în acest sens. „Există și un vot de blam, în care îi votezi pe toți sau pe niciunul. N-am luat o hotărâre, vom lua hotărârea în dimineața respectivă. Cred că cea mai bună variantă, dacă vom da un vot de blam, este că ne vom prezenta acolo, vom lua buletinul de vot și îl vom introduce în urnă așa cum îl primim, fără să încercuim. Nu vi se pare normal? La un moment dat, dacă, consideri că lucrurile nu au evoluat corect, e și asta o modalitate de a proceda. Până nu ma întâlnesc cu colegii mei, nu pot să iau o hotărâre. Nu am luat niciodată o hotărâre de unul singur”, a precizat liderul PNL Târgu-Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button