Actualitate

Spectacol umanitar pentru salvarea vieții Aminei

Duminică este programat la Târgu Jiu un spectacol caritabil al cărui cap de afiș este interpretul Connect R. Banii care vor fi strânși în urma spectacolului organizat de către Partida Rromilor Gorj vor ajunge la micuța Amina Maracu, de 3 ani. Fetița este grav bolnavă. Suferă de nanism și alte complicații medicale cauzate de boala respectivă. Are nevoie urgentă de operații și de tratamente. Este în grija mamei sale Camelia Maracu. Mama nu are banii necesari pentru a-și ajuta fiica. Aceasta vrea să o vadă pe fetiță cum merge.

„Dumnezeu lucrează prin oameni, oameni simpli care îți ies în cale „din senin”, oameni buni de pus la suflet, care atunci când ești pe punctul de a renunța apăreți Voi oameni dragi, trimiși de Dumnezeu, și îmi demonstrați că nu suntem singure! Dacă până acum medicii ne trimiteau spre „nicăieri” acuma știm că Amina are o șansă la o viață normală!! Șansă la un tratament experimental în Italia, dar din păcate costă, în ciuda tuturor eforturilor mele, singură nu o să reușesc niciodată. Șansă la care domnul Nelu Pavel liderul Partidului Romilor nu a rămas imun.
Trebuie să ajutăm pentru că suntem români înainte de a fi rromi. Suntem oameni înainte de toate!!!! Îndrăgitul artist Connect-R se alătură concertului caritabil organizat pentru Amina.

Duminică 27.11.2022 la Sala Sporturilor

Ora 17 – Taraful Romano ( formație locala)
Ora 18 – Connect-R &Jony Romano

Concertul este organizat de tinerii din structura Partidei Romilor Gorj, pentru a o ajuta pe AMINA; le mulțumesc enorm pentru toate eforturile depuse. Participanții la spectacolul caritabil nu vor plăti bilet la intrare, dar se așteaptă să se facă donații pentru micuța care astfel poate beneficia de ajutorul medical specializat de care are nevoie acută. Fiți alături de noi în număr cât mai mare. Speranța noastră a rămas în mâinile voastre. Vă mulțumesc din suflet tuturor!!!!!”, conform Cameliei Maracu, mama micuței Amina.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *