Dezvăluiri

Salariată de la executivul CEO, depistată cu COVID 19! Panică și în Cariera Lupoaia și la Spitalul Motru!

O salariată a executivului CEO, navetistă pe ruta Motru-Târgu-Jiu, a fost depistată cu coronavirus. Femeia este deja spitalizată, iar DSP ar trebui să extindă ancheta epidemiologică deoarece cumnata bolnavei lucrează la Cariera Lupoaia, la TESA, iar sora pacientei lucrează contabilă la Spitalul Motru, și ambele sunt contacți ai bolnavei. Grav este că mama pacientei și a contabilei spitalului municipal se află, la rândul ei, internată în Spitalul Motru, cu suspiciuni de COVID 19, conectată fiind la aparate.

Cazul salariatei CEO depistate recent cu coronavirus ar putea crea consecințe neplăcute iar la nivelul unor instituții din Motru, în speță a Carierei Lupoaia și a Spitalului Municipal.
Miercuri în Spitalul Motru erau internați 9 suspecți de coronavirus iar pentru unul a sosit testul pozitiv. Mai precis pentru sora contabilei spitalului, salariată CEO. Pacienta a fost dusă cu izoleta la Spitalul Târgu-Cărbunești.

Sunt salariați ai unității medicale care spun că personalul nu a mai fost testat de luni de zile și s-ar impune o astfel de procedură, mai ales că au fost tot mai mulți suspecți de coronavirus în spital, mulți fiind declarați pozitiv.

Acum cu sora contabilei găsite cu coronavirus panica în unitate e și mai mare. Frică există și la Lupoaia unde există un vulcanizator pozitiv și o salariată rudă cu angajata CEO, depistată miercuri și spitalizată.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button