Actualitate

Salarii mărite pentru angajaţii Societăţii Transloc

Veşti bune pentru angajaţii Transloc! Salariile acestora vor fi majorate cu suma de 400 lei după ce consilierii municipali au aprobat în şedinţa de Consiliu Local de luni, 20 decembrie 2021, proiectul de hotărâre prin care conducerea Transloc a propus majorarea salarială. Directorul Transloc, Mihai Paraschiv spune că angajații societății nu au beneficiat de majorări salariale de la finalului anului 2017.

Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu a aprobat astăzi propunerea conducerii TRANSLOC pentru acordarea unor majorări salariale de 400 de lei pentru salariații societății.
Pentru cei care vor blama această măsură fac următoarele precizări:
– Angajații societății TRANSLOC nu au beneficiat de majorări salariale de la finalului anului 2017;
– Costurile de exploatare ale societății au crescut simțitor în ultimii ani (prețul energiei electrice, prețul combustibilului și al asigurărilor RCA);
– În ciuda condițiilor grele de muncă din ultimii ani, transportul în comun în orașul nostru a funcționat, chiar dacă am avut cel mai vechi parc auto din țară;
– Inflația ultimilor ani nu a fost acoperită în niciun fel.
Sper că am reușit să aducem un zâmbet în plus pe chipul colectivului de la TRANSLOC!
Urez tuturor pe această cale CRĂCIUN FERICIT și sper ca NOUL AN 2022 să fie unul mult mai bun pentru toți!”, a transmis directorul societăţii Transloc, Mihai Paraschiv.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *