Actualitate

Trotuarele din Bălești sub praf, vârstnicii comunei merg pe marginea DN67, rută intens circulată

Trotuarele în comuna Bălești, lipită de municipiul Târgu-Jiu, sunt un lux, asta deși localitatea e bogată iar primarul PNL a trecut la PSD. Vârstnicii se plâng că nu au pe unde circuila ca să ajungă în viață la supermarket, și merg în șir indian pe marginea arterei rutiere naționale, tremurând că pot fi oricând spulberați de vreun camion. În zona comunei Bălești la DN67 au avut loc mai multe accidente rutiere grave, un salariat CEO fiind omorât deși stătea în fața stației de autobuz de pe marginea drumului.

Bătrânii comunei Bălești, localitate cu administrație social-democrată, deși patru ani aproape a fost liberală, îi arată cu degetul pe cei care își bat joc de taxele și impozitele pe care aceștia le plătesc din pensii. Oamenii în vârstă sunt revoltați că nu au trotuare care să le faciliteze drumul spre magazin sau dispensar și care să le ofere siguranță.

În ajutorul lor sare însă Florin Papuc, candidat USR la fotoliul de primar, care susține nu doar că actualii politicieni, care au schimbat barca pentru putere, nu fac nimic pentru oameni ci îi acuză că le periclitează viața și integritate.

,,Cum este posibil ca de-a lungul DN67 să nu fie construite trotuare. Cei care conduc nu au vreo scuză, indiferent că spun că au făcut lucrări în zonă. După patru ani, localnicii, vârstnici, tineri cu copii, nu au pe unde trece. Se expun riscurilor mari pentru a ajunge la dispensar”, a spus Florin Papuc.

Nu este singura problemă din Bălești, apărută în ultimul timp. Canalizarea a deversat la ultimele ploi și a produs ravagii în mai multe gospodării.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button