Ultima oră

Salvamont Gorj decorată de ministrul afacerilor interne și secretarul de stat D.S.U.

Salvamont Romania si servicii Salvamont decorate cu ocazia Zilei Protecției Civile
Astăzi, 3 martie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia Zilei Protecției Civile, a avut loc festivitatea de decorare a 70 de salvatori si structuri de salvare din diferite domenii.
Astfel, în semn de recunoștință pentru întreaga activitate de salvare si prevenire a accidentelor montane, Asociația Naționala a Salvatorilor Montani din România-Salvamont România si serviciile Salvamont Arges, Gorj, Harghita, Neamt, Prahova si Sibiu au fost decorate de către ministrul afacerilor interne, dl. Lucian Nicolae-Bode și de către secretarul de stat, șef al D.S.U., dr. Raed Arafat, cu „Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, distincție care a mai fost acordata si serviciilor Salvamont Mureș și Bihor.
Alături de colegii noștri, alți 66 de profesioniști din structurile de protecție civilă, parteneri instituționali, organizații internaționale și reprezentanți ai societății civile care sunt parte a acestui efort integrat au fost decorați cu ,,Emblema de Onore a Departamentului pentru Situații de Urgență”.
Salvamont România, prietenii dumneavoastră de nădejde de pe cărările munților, preocupare permanenta pentru asigurarea unor servicii de salvare montană la cel mai inalt nivel profesiona

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *