Dezvăluiri

Săptămână decisivă pentru cei 1800 de ”determinați” de la CE Oltenia!

Cei 1800 de angajați pe perioadă determinată din cadrul Complexului Energetic Oltenia așteaptă cu sufletul la gură această săptămână pentru că s-ar putea să afle noutăți despre prelungirea contractelor de muncă.

Liderii de sindicat și administrația companiei energetice vor avea o primă rundă de discuții în data de 5 iunie, atunci când se va adăuga un act adițional la contractele de muncă pentru acești angajați în ideea ca mărirea veniturilor să fie aproximativ egală cu cea a colegilor care au contracte pe perioadă nedeterminată.

Nu acest lucru îl reprezintă cea mai arzătoare problemă cu care se confruntă această categorie de salariați, ci prelungirea activității în cadrul producătorului de energie. Surse ne-au confirmat că imediat după discuțiile din Comisia Mixtă vor urma alte întrevederi în care se va discuta situația celor 1800 de angajați.

„Urmează după această discuție să stabilim când o să avem prima întrevedere cu administrația. Este o situație dificilă pentru oamenii care au avut promisiuni că vor avea contracte pe perioadă nedeterminată, apoi pe un an și încă nu se știe ce se va întâmpla. Eu cred că de minimum șase luni de activitate vor mai beneficia”, ne-a transmis un lider de sindicat. Cei 1800 de angajați din cadrul CE Oltenia au intrat în ultima lună de contract.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *