Dezvăluiri

Declarații halucinante ale directoarei de la teatru. Ghițuleasca este deranjată că fotografiile cu pianul au ajuns în presă

Mariana Ghițulescu, managerul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, a făcut o serie de declarații halucinante în legătură cu pianul de peste 35.000 de euro folosit ca masă, de către muncitorii de la teatru, timp de mai multe zile, așa cum a transmis într-un mesaj coregrafa instituției.

Ghițulescu a spus, la emisiunea „Incomod 100%“ de la Gorj Online, că acest eveniment este cercetat în prezent. Aceasta s-a arătat deranjată de faptul că imaginile au apărut în presă și că ea nu a fost anunțată. Mai mult decât atât, aceasta susține că zilnic merge în sala unde se lucrează și îi salută pe muncitori, dar că nu a văzut starea în care era pianul.

„Suntem într-o cercetare în ceea ce privește acea fotografie care a apărut. Una dintre colegele noastre actrițe a văzut și a făcut o fotografie și a trimis-o pe grupul actorilor cu intenția de a sesiza ceea ce se întâmplă, ca să se ia măsuri. Imediat s-au luat măsuri și s-a remediat, dar a fost trimisă și în altă parte. Mi s-a părut corect ca să sune sau să sesizeze problema. Pianul stă tot timpul retras și nu are unde să-l ducă. A fost tras în față, tocmai pentru că muncitorii lucrau în spate. Era mult mai colegial să sesizeze. Ambele lucruri mi se par grave. Din păcate, am avut dreptate când am spus că există o neglijență majoră în privința manevrării și depozitării bunurilor teatrului, la modul în care sunt transportate. Vorbesc de cei care lucrează cu aceste bunuri. Acum este în carcasa respectivă. Când au venit muncitorii, l-am rugat pe responsabilul de lucrare să protejeze totul cu folie. În fiecare dimineață, în jurul orelor 6:30-7:00 sunt în teatru. Eu trec în fiecare dimineață, îi salut și nu am văzut nimic pe pian. Cred că s-a întâmplat în pauza de masă. Este regretabil ce s-a întâmplat, dar știu că sunt probleme. Nu am știut că pianul avea o carcasă făcută de ei ca să fie protejat. Nu a fost folosită. Am cerut prin notă internă ca să mi se explice de ce nu a fost folosită și mi s-a răspuns că cei care trebuiau să se ocupe de asta erau plecați în deplasare la Severin“, a precizat Ghițulescu.

   

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Din pacate, până și aici avem dezamăgiri imense, daca sentimentul are unitate de măsură 🤔
    Nu mai avem nici Festivalul, in fiecare an, de o vreme, ne_am bucurat de monștri sacri ai scenei, chiar am descoperit echipe de actori de excepție, din alte centre de cultură, oricum, o lună de zile aveam, seara de seara, spectacole de mare ținută. Simțeam că suntem, macar un strop, de_ai lui Brâncuși.
    Nu mai avem nici asta. Felicitari, ati reusit!

  2. Sunt persoane care inteleg mai GREU. Pentru mine si pentru multi prieteni cu care discut, lucrurile sunt CLARE! Teatrul TREBUIE sa fie facut dupa normele anului 202! Si ma refer la absolut totul. Sper sa se modernizeze 100% in perioada urmatoare. Vreau sa-mi trimit baiatul la teatru si sa fie in siguranta. Festivaluri vor mai fi, vietile copiilor nostri sunt nepretuite. Acum ca sunt mereu persoane cu caractere urate care traiesc si pierd timpul sa posteze aiureli ca sa nu mai spun de jigniri…. e viata lor mica si NEAGRA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *