Actualitate

Șase locuri de joacă din Târgu Jiu, supravegheate video

Șase camere video de supraveghere au fost montate în locurile de joacă de pe raza municipiului Târgu Jiu, iar până în primăvara anului viitor, 96 de astfel de spații vor beneficia de supraveghere video.

Măsura a fost luată vine după ce mai multe locuri de joacă au fost vandalizate. „Intervenția va fi mult mai rapidă. Dispecerul de serviciu îi va anunțat pe colegii mei care sunt în teren și se vor deplasa la locul indicat. Cei care sun găsiți în aceste spații riscă sancțiuni pentru consum de băuturi alcoolice, fumat, deranjarea ordinii și liniștii publice ți chi9ar sesizări penale pentru distrugeri, dacă se va constatat acest lucru“, a spus Florin Băluță, directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a spus că investiția este benefică: „O investiție de acest fel este mult mai benefică decât căutarea celor care provoacă distrugeri de acest fel. Putem să vedem în timp real ce se întâmplă cu locurile de joacă. Avem sesizări de la cetățenii municipiului Târgu Jiu că în locurile de joacă se consumă băuturi alcoolice sau se petrec acțiuni reprobabile“.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *