Ultima oră

Şase persoane au fost rănite după ce o autospecială de pompieri a intrat în coliziune cu o mașină

Şase persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident între o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Recaș și o mașină. Accidentul, în care au fost implicate 7 persoane, a avut loc în Recaș, județul Timiș.

În accident au fost implicate o mașină în care se afla doar șoferul și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș, care se deplasa la o intervenție. În autospecială se aflau 6 persoane.

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, iar la locului evenimentului sunt alocate cinci echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SAJ cu medic. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezintă suspiciuni de fracturi și diferite afecțiuni și alte trei victime cu traumatisme ușoare din autospecială. Șoferul autoturismului este evaluat medical la fața locului.

Ulterior, au fost transportate la spital de către echipajele medicale toate persoanele implicate în eveniment, dintre acestea, patru la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și trei la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în stare conștientă și cooperantă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *