Dezvăluiri

SCANDAL pe tema bugetului de venituri și cheltuieli al Transloc

Mihai Paraschiv pune tunurile pe Aurel Popescu și majoritatea din consiliu local după ce, în ședința de luni, s-a opus la vot la proiectul legat de BVC-ul societății de transport în comun din municipiu.

Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, spune că nu s-a cerut o suplimentare a bugetului, așa cum au apărut informații în presa locală, ci a fost o prezentare a modului în care vor fi cheltuiți banii în acest an. Liberalul s-a arătat surprins de atitudinea din cadrul ședinței a viceprimarului PSD, Aurel Popescu, care a cerut explicații legate de capitolul reparații. “Am fost neplăcut surprins de cristalul politicii gorjenești, Aurel Popescu. Mă mir că apare acest scandal acum. Nu s-a cerut nicio suplimentare a bugetului Transloc. Alocația bugetară a fost votată acum 2 luni, împreună cu bugetul Primăriei Târgu-Jiu. Cred că a fost votat de toți consilierii”, spune Paraschiv. Directorul Transloc îl acuză pe Aurel Popescu că, prin votul dat, în utima ședință de consiliu local, a încercat să dea o lovitură societății Transloc. În plus, directorul societății de transport în comun catalogheză atitudinea aleșilor majorității care fiind “un mic sabotaj”.

Popescu: Parschiv NU este şeful consilierilor locali

Aurel Popescu spune că nu a votat împotrivă, ci s-a abținut, pentru că proiectul de buget al Transloc a fost adus la cunoștință consilierilor locali cu o oră înaintea ședinței. Opinia viceprimarului PSD este că BVC-ul trebuia dezbătut mai întâi în comisii. “Nu trecem un buget al unei societăți, la care consiliul local este acționar unic pe repede înainte”, a declarat Popescu. Viceprimarul susține că a constatat că la PNL tot ce este cum nu vor liberalii se numește sabotaj. Îi amintește lui Mihai Paraschiv că este directorul unei societăți care se subordonează consiliului local, nu este șeful consilierilor locali. “ Domnului Paraschiv ar trebui să i se amintească de faptul că este directorul unei societăți care se subordonează consiliului local. El nu este este șeful consilierilor locali ”, a mai spus Aurel Popescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button