Ultima oră

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Un tânăr a furat mașina poliției și a început să dea amenzi. Banii i-a băgat la păcănele!

Întâmplare de cascadorii râsului într-o comună din Sibiu unde un tânăr a furat o mașină de poliție și a început să dea amenzi şoferilor. Tânărul a luat mașina care se afla în parcarea poliţiştilor locali.

Nu sunt primele incidente în care persoane reușesc că păcălească vigilitatea autorităților. De exemplu, în urmă cu ceva timp, un bărbat a reușit să evadeze din sediul poliției.

Tânărul a fost prins băut la volan conducând un autoturism neîmatriculat
Un tânăr din comuna Roșia, Sibiu a fost prins în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, băiatul a furat maşina poliţiei şi a început să aplice amenzi de circulaţie participanţilor la trafic. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri.

Pentru început, explicăm faptul că în jurul orei 00:40, ofiţerii de poliţie au văzut că un autoturism este neimatriculat şi l-au oprit. Acesta au constatat că conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce i-au prelevat probă la fața locului, oamenii legii l-au însoţit într-o unitate medicală pentru prelevarea probei biolege pentru a constata alcoolemia din sânge.

Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind condus la sediul Biroului Rutier Sibiu, pentru întocmirea documentelor, în vederea efectuării de cercetări penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, a declarat Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sibiu, potrivit publicației locale Turnul Sfatului.

Ulterior, băiatul a fost dus la sediul Birorului Rutier Sibiu pentru întocmirea actelor pentru începerea urmăririi penale. Bărbatul a fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru conducerea unui autoturism care nu este înmatriculat.

Tânărul a furat o maşină de poliție și a aplicat amenzi şoferilor
Tânărul nu a lăsat lucrurile la voia întâmplării, iar la câteva ore după ce a fost condus la secția de poliţie, acesta a furat o mașină și a aplicat amenzi şoferilor. Poliţiştii nu au realizat acest lucru până în momentul în care un cetățean a sunat la 112 să transmită că în intersecția de pe Bulevardul Mihai Viteazu, un bărbat civil a coborât dintr-un autoturism al poliției și i-a solicitat permisul de conducere.

” De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. De îndată s-au declanșat verificări, în vederea identificării autospecialei și persoanei care ar fi utilizat-o, constatându-se în același timp că o autospecială utilizată de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a fost sustrasă din fața sediului unității”, a mai precizat IPJ Sibiu.

Poliţiştii au găsit mașina în jurul orei 03:35 în localitatea Veștem, iar surse din cadrul anchetei au precizat faptul că bărbatul a reușit să obțină câțiva bani pe care i-a jucat la păcănele. Din aceste considerente, nu ar rău ca oamenii legii, cei care ar trebui să protejeze populația de astfel de incidente neplăcute și ilegale, să fie un pic mai atenți la bunurile statului.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *