Dezvăluiri

Se scot cuțitele la Bengești-Ciocadia! Primarul Giogia și-a reclamat contracandidatul de la PNL, la Direcția Sanitar Veterinară

Mai sunt două luni până la alegerile locale dar la Bengești-Ciocadia bătălia electorală e deja în toi. O spun chiar liberalii care îl acuză pe edilul Victor Geogia că și-ar fi reclamat contracandidatul de la PNL la un organ de control, asta, după ce, cu puțin timp în urmă, acesta s-ar fi răzbunat pe ruda altui liberal, aplicându-i o amendă.

„După ce în urmă cu ceva timp, primarul Victor Geogia amenda mama unui membru al echipei PNL, pe 24 iunie a venit rândul președintelui PNL Bengești Ciocadia să primească un control de la DSV, în urma unei reclamații făcute de către Primăria Bengești Ciocadia, în speță Primarul Geogia Victor, pe motiv ca ferma familiei Gută (în speța a lui Mădălin Gută) nu ar deține platforma betonată și fosă pentru acumularea dejecțiilor! Pe bune domnule primar??? Atât de vigilent ați fost încât ați sesizat că ferma familiei Guta nu are fosă și platforma betonată, însă nu ați fost așa de vigilent cu zecile de camioane încărcate cu balast, sustras din râul Galbenu și care zilnic au trecut prin fața primăriei, dar dumneavoastră vedeți doar ceea ce vreți, nu?!”, i se transmite edilului PSD de către liberalii din Bengești-Ciocadia. Se înțelege astfel că acel control nu a fost în favoarea reclamantului.

De altfel, de câteva săptămâni, între liberali și primarul PSD există un schimb de acuze, la ultimele edilul spunând că va riposta cu plângeri penale. Asta, la adresa celor care îl atacă, denigrându-l înainte de începerea oficială a campaniei electorale. Dar cu toate acestea, acuzele continuă.

,,Sunteţi părtaş la fiecare abuz făcut în această comună, iar noi am arătat asta şi vom arăta în continuare, să ştie toată lumea cu ce vă ocupaţi, domnule primar. Aţi avut tupeul să lansaţi zvonul că primăria, în speţă dumneavoastră, aţi montat sistemul de sonorizare la biserică de la Linia Mare. Domnule primar, nu vă e frică de Dumnezeu când afirmaţi asta? Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine când faceţi astfel de afirmaţii, însă, majoritatea cetăţenilor ştiu că nu mai aveţi ruşine!”, mai transmit liberalii din Bengești-Ciocadia reamintim de o ședință de CL în care Guta Mădălin, candidatul PNL, ar fi intervenit în sprijinul familiilor izolate.

Se mai bate monedă și pe proiectul de introducere a gazelor naturale în comună, care deși ar fi inițiat de PNL se bucură de un sprijin financiar de al PSD.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close