Dezvăluiri

Scenă de aproape 20.000 de euro la Bălești, asfalt de încă 35.000 de euro! Opt candidați pe loc

Autoritatea locală din Bălești nu se zgârcește la bani pe ultimă sută de metri înainte de finalul mandatului. Sub presiune electorală, pentru organizarea ediției din acest an a Zilelor Comunei Bălești, se vor cheltui în jur de 70.000 de euro. În acești bani intră lucrările la platoul unde se vor realiza manifestările, zona fiind proaspăt asfaltată, pentru scenă și mai ales pentru o copertină care costă, per total, 80.000 de lei. Dacă mai punem și prestațiile artistice care vor avea loc la început de septembrie, în plină campanie electorală, banii comunei nu se vor arunca degeaba pentru echipa second-hand a PSD, formată din liberali, pemepiști și câțiva pesediști.

Echipa PNL de la Primăria Bălești a început să lucreze la Ceauru, mai exact în locul de desfășurare va viitoarelor manifestări din 6-8 septembrie, când se vor organiza zile comunei. Pentru început, s-au cheltuit 150.000 de lei pentru a se trage asfalt pe platoul unde se vor desfășura manifestările. În ultimele zile, echipa PNL din fruntea administrației locale a devenit PSD și a mai băgat mâna în visteria comunei mai găsit 80.000 de lei pentru scena deja turnată, care va fi acum acoperită. Practic, s-au utilizat până acum 230.000 de lei, doar pentru pregătirea unui spațiu ce va fi utilizat o dată pe an, de zilele comunei și când și când, în sezonul cald, pentru mici evenimente culturale.

Asta, în condițiile în care, în Bălești sunt probleme grave cu canalizarea, nenumărate gospodării fiind afectate la ultimele ploi, și în condițiile în care unele gospodării nu au încă apă curentă.

Echipă mixtă

Să nu uităm că zilele comunei vor fi prilej de campanie electorală și de laudă a noii echipe de la PSD. De altfel, Ungureanu și-a creionat deja echipa PSD pentru CL Bălești. Aceasta, în ordinea numerelor de pe tricou, este astfel: Mădălin Ungurenu(fost liberal), Cîrstea Vasile(PSD), Dumitră Brăilă(fost PMP), Cristi Buicu, Cosmin Măgdoiu(PSD), Aninoiu Constantin(fost PNL), Ion Bălan (fost PNL), Maria Dovlete(fostă PNL).

De la PNL va candida, din câte se cunoaște, Horcea Daniel, de la PMP Andrei Popescu, de la PER Stolojanu Cătălin, de la Pro România-Feraru Alin, independent-Enea Ion și de la USR-Florin Papuc. ALDE va avea candidat ori pe Aristică Dodenciu de la PNL ori pe Ceaușescu, fostul șef de post de la Bălești.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *