Politică

Șeful județului, mesaj pentru liderul PNL Gorj: Să meargă la Poliție sau către Parchet să facă plângere!”

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a reacționat după ce președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a afirmat că se dau șpăgi la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Președintele social-democrat al Consiliului Județean Gorj îi transmite președintelui PNL Gorj să meargă urgent să depună plângere la Poliție sau Parchet, dacă are informații că se dau șpăgi la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Cosmin Popescu afirmă că dacă nu va face acest lucru, înseamnă că declarațiile senatorului Ion Iordache sunt doar de natură politică. “Eu, de fiecare data, am fost transparent și am răspuns presei la fiecare întrebare. A început campania electorală, sunt discuții politice. Îl rog chiar astăzi să meargă către poliție sau către Parchetul local, județean să facă plângere, dacă are vreo sesizare sau vreo nelămurire în ceea ce privește angajările făcute. De fiecare dată au fost contestate, au fost făcute anchete de către poliție, nu s-a identificat nicio urmă de fraudă la vreun concurs organizat pe timpul mandatului lui Cosmin Popescu. Cosmin Popescu nu admite acest lucru și nu s-au făcut asemenea lucruri. Să meargă să depună plângere, pentru ca organele de cercetare penală să-și facă treabă și să-i identifice pe posibilii făptași, dacă dumnealui îi cunoaște”, a declarat șeful județului.

“Nu trebuie confundată politica cu actul medical”

Cosmin Popescu afirmă că “nu trebuie confundată politica cu actul medical”. Președintele Consiliului Județean Gorj spune că în ceea ce privește cazul gravidei operate de hernie trebuie lăsate organele de anchetă să comunice exact care vor fi concluziile anchetelor care se fac în această perioadă . “Există acest control care se face acum. Este vorba de un act medical. Dacă a fost făcut cu neglijență sau nu, comisia formată din specialiști, specialist medic chirug, specialist medic ATI, specialist medic obstretică-ginecologie. Cred că nu trebuie confundată politica cu actul medical. Cred că specialiștii sunt cei mai în măsură să spună dacă ceea ce s-a întâmplat respectă sau nu protocoalele medicale. Înțeleg campania electorală, dar deja s-a mers prea mult. Haideți, să lăsăm specialiștii să-și facă treaba. Pentru mine, cel mai important este ca lucrurile și proiectele europene să le accesăm pentru a rezolva problemele de infrastructură ale județului. Mă interesează problemele de infrastructură și, cu siguranță, vor fi rezolvate”, a încheiat Cosmin Popescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *