Actualitate

Senator: CE Oltenia și-ar putea dubla numărul de angajați

Președintele Partidului Național Liberal Gorj, senatorul Ion Iordache, crede că poate fi dublat numărul angajaților la Complexul Energetic Oltenia.

Ion Iordache este convins că, în următorii ani, se va putea crea alternativă la minerit și energie. Senatorul afirmă că CE Oltenia “are resurse să dubleze numărul de angajați, nu să disponibilizeze”.

În opinia sa, compania poate face și alte activități: de la brichetarea cărbunelui și vânzarea pe piețele din Europa, și nu numai, până la dezvoltarea, pe platformele pe care le deține, a tot felul de ateliere de confecții, prin parteneriate cu agenții economici.

“Cu siguranță, va putea fi construită o alternativă la activitatea de minerit și energie. Metode sunt și prin crearea și dezvoltarea acestor ramuri în afara CEO, dar și CEO poate să dezvolte și, astăzi, compania are resurse să dubleze numărul de angajați, nu să disponibilizeze. Programul de restructurare prevede o reducere din zona de producere a energiei pe bază de cărbune, iar compania poate să facă și alte activități, N activități, de la brichetarea cărbunelui și vânzarea pe piețele din Europa, și nu numai, și din țară și din afara continentului, prin a face pe platformele pe care le au tot felul de ateliere de confecții, prin a face parteneriate cu agenți economici să facă și alte activități care nu au legătură. Ei doar pun la dispoziție platforma pe care o au. Sunt multe lucruri pe care le pot face și acestea pot să creeze locuri de muncă suplimentare și bine plătite. Deci, au un potențial, numai că managementul de astăzi a eșuat”, spune parlamentarul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *