Dezvăluiri

Sesiune de masaj, la pielea goală, într-un parc din Tg-Jiu!

O firmă care oferă servicii în domeniul întreținerii corporale, beauty, spa și wellness a organizat o sesiune de masaj, ziua în amiaza mare, în Tg-Jiu, în parcul de lângă Muzeul Județean Gorj, având ca exponat o duduie complet dezbrăcată. Așa zisa demonstrație a avut loc la câțiva metri de trotuar, la intersecția străzilor Geneva cu Tudor Vladiminescu, lângă casa monument istoric Dimitrie Măldărescu.

Un grup de maseuri și discipolii acestora a organizat, miercuri, o demonstrație de masaj de relaxare, în plină zi, în aer liber, chiar în parcul aflat în imediata vecinătate a Tribunalului Gorj.

Reprezentația s-a desfășurat pe parcursul a 47 de minute, în apropierea trotuarului și le-a oferit o priveliște deosebită trecătorilor, în condițiile în care, beneficiara masajului era o tânără care purta doar o pereche de bikini.

Spectacolul topless n-a fost întrerupt de vreun polițist local rătăcit în zonă, așa că potrivit organizatorilor, acesta se va repeta, în curând, cu mai multe exponate.

”O să vă obișnuim, cât mai des, cu transmisiunile live, vom ieși și cu toate paturile afară să facem masaj să vedeți și cursanții care-i avem cum lucrează”, a anunțat unul dintre reprezentanții firmei de beauty.

Cristina Ionescu

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button