Actualitate

Sezon scurt! Bazinele de la Săcelu se închid de astăzi

Conducerea Complexului Energetic Oltenia anunță că de luni, 28 septembrie, zona de agrement din staţiunea balneoclimaterică Săcelu, aflată în administrarea Complexului Energetic (CE) Oltenia, va fi închisă. De altfel, în acest an, deschiderea a fost întârziată, iniţial, ca urmare a instituirii stării de urgenţă care interzicea desfăşurarea unor astfel de activităţi şi, ulterior, timpului alocat implementării măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, măsuri specifice activităţilor de operare a plajelor turistice.

„Ca urmare a regulilor de distanţare socială impuse de pandemia actuală, capacitatea maximă a fost limitată la 200 de locuri. În acest sezon, gradul de ocupare a fost de 100%, atât în zilele de weekend, cât şi în restul săptămânii. Conducerea CE Oltenia mulţumeşte celor care s-au ocupat de administrarea zonei de agrement Săcelu, în condiţiile în care această activitate se încadrează în cele cu risc crescut de infectare, şi, nu în ultimul rând, turiştilor care au înţeles şi respectat restricţiile impuse de regulamentul de ordine interioară privind programarea, accesul şi conduita în spaţiul de agrement”, se arată în comunicatul CE Oltenia.

Zona de agrement Săcelu, care dispune de patru bazine în aer liber, nămol terapeutic şi plajă, a beneficiat de investiţii alocate de CE Oltenia pentru a oferi un cadru modern, cu dotările necesare petrecerii unui sejur plăcut (nisip fin, şezlonguri, umbrele, duşuri, grupuri sanitare, punct de prim-ajutor).

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Domnul Păunescu de la Rânca are perfectă dreptate,este REVOLTĂTOR ca accesul turiștilor să fie interzis pe Transalpina in condițiile in care sezonul este oricum foarte scurt,Transalpina se inchide foarte curand.Aceste raliuri se pot ține si in cursul săptămânii, desi oricum sunt extrem de mulți turiști nemultumiti,mai ales motociclisti străini care vin special ptr.Transalpina si Transfagarasan si-si văd planurile date peste cap.Aceeasi problema este si cu tururile cicliste si raliurile de pe Transfagarasan!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *