Ultima oră

Sfârșit trafic pentru un șofer de TIR român – Ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, în Belgia

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un șofer român de camion a fost ucis pe o autostradă din Valonia când cineva a aruncat un capac de canalizare de pe un pod. Parchetul a deschis o anchetă, relatează presa din Belgia.

Incidentul a avut loc în jurul orei 1.30 în noaptea de vineri spre sâmbătă. Șoferul camionului conducea pe autostrada E42 când cineva a aruncat brusc un capac de canalizare de pe un pod aflat deasupra autostrăzii.

Capacul a intrat direct în parbrizul camionului, ucigându-l instantaneu pe șofer. Soția românului, care se afla lângă el, a reușit să oprească camionul în siguranță, deși a fost și ea rănită.Parchetul din Namur a deschis o anchetă asupra faptelor. În prezent, acesta cercetează crima, deoarece este posibil ca suspectul sau suspecții să fi așteptat să arunce capacul până în momentul în care camionul a trecut pe sub pod.

Precizările companiei de transport

Printr-un comunicat oficial, compania de transport la care lucrau cele două victime a transmis: „Castillo Trans își exprimă durerea imensă cauzată de pierderea colegului nostru Gheorghe Tibil. La această durere se adaugă un sentiment de neajutorare și de furie când am aflat de la autorități că moartea lui a fost cauzată de aruncarea unui capac de canalizare de pe un pod în timp ce trecea pe autostrada din Belgia.”

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *