Ultima oră

Societate comercială amendată de jandarmii montani din Runcu

O societate comercială din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat în timp ce transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Sohodol.

Pe timpul executării unei misiuni de patrulare pe traseele montane din zona montană Valea Sohodolului pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, jandarmii montani au depistat un lucrător ai societății comerciale cu sediul în județul Alba, care transporta bușteni prin albia unui pârâu în zona de munte, cu un tractor forestier TAF.
Jandarmii montani au identificat societatea comercială și au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor din Legea 176/2024 a pescuitului și a protecției resursei acvatice vii.
În situația în care observați fapte similare de încălcare a normelor legale, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *