Monden

Soția lui Florin Salam, sărbătorită cu fast. Gorjeanca Roxana Dobre a împlinit ieri 36 de ani. Imagini de la petrecerea organizată de ziua ei de naștere

Zi importantă în familia lui Florin Salam, căci manelistul și-a sărbătorit soția. Roxana Dobre a împlinit ieri 36 de ani și a fost surprinsă de oamenii dragi încă de la primele ore, ca mai apoi, pe seară, cântărețul să dea o petrecere demnă de „regina” lui.

Florin Salam și-a sărbătorit ieri soția, căci Roxana Dobre a împlinit 36 de ani. Partenera manelistului a fost surprinsă de la primele ore de cele mai dragi persoane: de mama ei și cei trei copii, care i-au urat „La mulți ani!” și au venit la ea cu tort și flori. Distracția s-a mutat pe seară la un restaurant, acolo unde a avut loc petrecerea organizată de ziua ei de naștere.

Roxana Dobre, sărbătorită cu fast, de ziua ei de naștere
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florin Salam își dorește ca mereu o surprindă pe Roxana Dobre, pe care mereu, în timpul aparițiilor publice o alintă „șefa”. Ieri, manelistul și câțiva oameni apropiați familiei lor au sărbătorit-o pe Roxana Dobre așa cum se cuvine.

Pe Instagram, Roxana Dobre a împărtășit cu internauții câteva imagini surprinse atunci când cei dragi i-au cântat „La mulți ani!”. Manelistul și-a sărutat cu foc partenera. Prezenți au fost și cei trei copii pe care îi au împreună, dar și Tzancă Uraganu, de altfel, bun prieten cu manelistul, pe lângă faptul că sunt colegi de breaslă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *