Dezvăluiri

Minerii se tem că vor rămâne fără locuri de muncă. Primar: Sunt permanent zvonuri

Primarul Sorin Bucurescu susține că majoritatea minerilor din comuna Slivilești se tem că, după alegerile din toamnă, vor rămâne fără locuri de muncă.

Sorin Bucurescu este convins că altfel ar fi stat lucrurile la Complexul Energetic Oltenia, dacă la conducerea companiei ar fi fost un gorjean.

Pe raza comunei Slivilești sunt foști mineri care au ieșit la pensie și sunt mulțumiți de pensiile pe care le încasează. Pe de altă parte, minerii care încă lucrează la Complexul Energetic Oltenia se tem că vor rămâne fără locuri de muncă după alegerile locale din această toamnă.

“Unii sunt mulțumiți că au ieșit cu pensii bune, alții sunt nemulțumiți că sunt permanent zvonuri de a se închide mineritul, le e teamă că, după alegerile din toamnă, majoritatea vor rămâne fără locuri de muncă. Părerile vizavi de minerit sunt împărțite. Din toate discuțiile pe care le avem și noi, nu vreau să sperii pe cineva, dar se pare că lucrurile nu mai merg bine în minerit. Sunt anumite cauze, anumite aspecte, ori din cauza faptului că nu mai sunt factori de decizie, că nu mai sunt conducători la CEO din județul Gorj care să țină cu județul Gorj, așa spuneam și în urmă cu câțiva ani și spun și acum, atunci când o să fie persoane din județul Gorj la conducerea CEO, care se întâlnesc cu oamenii permanent, cu politicieni, cu foști și actuali mineri, au o altă răspundere. Așa, fiind aduși din alte județe, nu mai au contact, îi interesează foarte puțin de soarta județului și de bunul mers al CEO. Toată lumea se vaită să păstreze locurile de muncă actuale. Zvonuri vin de la toate partidele, inclusiv aici, în localitate, de la reprezentanții PNL că se vor face angajări. Nu! Eu sunt sincer, corect și le spun, ca să fie bine, măcar să păstreze locurile de muncă actuale, iar toți cei care sunt angajați, acum, în cadrul CEO să dea Dumnezeu să iasă la pensie. M-aș bucura să fie așa”, spune Sorin Bucurescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *