Monden

Soția lui Valentin Sanfira, ținta hackerilor! S-a trezit cu contul spart!

Soția lui Valentin Sanfira s-a trezit cu contul de instagram spart! Codruța Filip este, din nefericire, țintă a hackerilor! Artistul le-a spus fanilor totul despre problema cu care se confruntă partenera sa!

S-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni și totul merge ca pe roate! Codruța Filip și Valentin Sanfira sunt în culmea fericii și se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece! Și cum blondina este persoană publică, cu o mulțime de fani pe rețelele de socializare, din nefericire, a fost nevoită să treacă printr-o situație la care chiar nu se aștepta. Codruța a fost țintă a hackerilor și s-a trezit cu contul spart! Valentin Sanfira este cel care a făcut anunțul pe contul său de Instagram! Între timp, vedeta a reușit să-și facă o nouă pagină, iar acum, interpretul de muzică populară o ajută să-și recapete din nou sutele de fani care o urmăreau în online!

”Contul Codruței a fost spart, așa că vă asteaptă pe noul cont! https://instagram.com/codrutaofficial?igshid=1oeisjpdabfg6”, a fost mesajul postat de Valentin Sanfira.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close