Dezvăluiri

Se cere oprirea SE Ișalnita! Termocentrală, într-o situație fără precedent!

Subunitatea CEO de la Craiova este la limita opririi din funcționare. Asta susține un fost CFL-ist, cu 32 de ani vechime în unitatea energetică. Acesta cere Directoratului să oprească termocentrală pe motiv că salariații ar fi puși în pericol.

Salariatul Cimpoieru Florin , fost CFL în Camera de comandă a centralei, solicită, public, Directoratului CEO oprirea de urgență a Termocentralei Isalnita din cauza uriașului pericol în care ar fi puși salariații. Angajatul acuză conducerea termocentralei de ilegalități si abuzuri grave, situația fiind tolerată de ani de zile. „Pentru a-și păstra funcțiile bine plătite și scaunele călduțe, cei din Conducerea Secției Exploatare Electrica pun zilnic în pericol salariații din subordine prin neasigurarea aproape permanent a numărului legal de salariați pe schimb, forțându-i pe aceștia să-și pună viața în pericol, libertatea, bunăstarea familiei, să nu-si poată îndeplini nici cele mai elementare îndatoriri de servici, trecute în fișa postului. Lucru pentru care sunt pasibili de a răspunde în fața organelor de cercetare abilitate ale Statului, așa cum s-a mai întâmplat in CEO.

Salariatul acuză „cârdășia” unora care au condus compania în ultimii ani cu inconștiență ,,imunitate necondiționată”, singurii afectați fiind salariații onești ai centralei.
Angajatul este nemulțumit că ancheta privind aceste nereguli, solicitată de Ministrul de resort trenează, salariatul având semnale ca se va mușamaliza totul, în ciuda unor probe materiale certe si de necontestat, care acoperă o perioada lungă de timp.

Salariatul spune că urmează să solicite sprijin autorităților Statului român, el refuzând sa accepte că lucruri atât de grave pot fi trecute cu vederea de Ministerul Energiei.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close