EvenimentUltima oră

A MURIT doctorul Stăniloiu!

Medicul chirurg Mihail Stăniloiu a decedat, joi, 19 noiembrie a.c., la vârsta de 74 de ani.

Mihail Stăniloiu a activat o viață ca medic la Secția de Chirurgie Maxilo – Facială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, iar mai apoi, după ce s-a pensionat, în cadrul clinicii sale private, fiind unul dintre cei mai apreciați doctori gorjeni.

Unul dintre medicii tineri, din cei care au fost inițiați de reputatul chirurg, a postat un mesaj emoționant, pe o pagină de socializare.

”Drum lin în ceruri, domnule doctor Mihai Staniloiu! Ați fost și veți rămâne o parte importantă din viața mea. Amintirile legate de dumneavoastră mă vor urmări toată viața. Dumneavoastră sunteți cel care m-a învățat să țin, prima data, un bisturiu în mână, mi-ați dat aripi și încredere să merg mai departe în această meserie. Mulțumesc lui Dumnezeu că pentru tot ce ați făcut pentru mine, am putut să vă mulțumesc când erați în viață. Ați aflat de la mine cât v-am prețuit, atât ca doctor cât și ca OM. Sper să mă vegheați de-acolo, de sus, așa cum o făceați când lucram împreuna la cabinet. Așa e viața, ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat. Dumnezeu să vă aibă în pază, domnule doctor!”, a scris Andreea Udrea.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close