Dezvăluiri

SCANDALOS! „A transformat secția ATI și COVID într-un adevărat BORDEL! Se închid în cabinet și întrețin raporturi SEXUALE și CHEFUIESC!”

Câțiva angajați ai Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu au sesizat conducerea instituției medicale, dar și pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, cu privire la atmosfera de budoar pe care au creat-o în secțiile ATI și ATI COVID, doi amorezi, el medic, ea asistentă cu libido exacerbat. În depeșa trimisă cu poșta electronică, cei doi îndrăgostiți sunt dați în fapt, cu date exacte și relatări despre episoadele amoroase pe care le-au petrecut într-un hotel din apropierea spitalului, cât timp asistenta era confirmată cu COVID-19, iar medicul făcea gărzi în spital, în timpul în care nu era în brațele acesteia. Angajații SJU spun că medicul își consumă aventura extraconjugală cu languroasa asistentă și în cabinetele din spital, în care se închid nopți întregi, nu înainte de a-și comanda platouri cu de-ale gurii, pentru un proces corect de nutriție și evitarea vreunei lipotimii din cauza efortului fizic crescut, în timpul orelor de program.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu a sesizat, joi, Consiliul Etic al unității medicale și va dispune constituirea unei comisii de disciplină, după ce a fost sesizată de ”lucrători în cadrul spitalului la secția ATI și COVID”, în legătură cu faptul că asistenta ”Iza” se izolează, frecvent, în cabinetul unui medic rezident, în timpul programului și al orelor de gardă ale acestuia.

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deși însurat, a petrecut cu colega noastră, Izabela Petrescu, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respective, a fost depistată pozitiv la testul rapid din19 și testul PCR din 23.10.2020. Și acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deși doctorul Neguleț a stat în aceeași cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secției ATI, fără să intre în izolare, reușind să se înregistreze, în această perioadă, cât și premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivați din rândul colegilor noștri”, se arată în mail-ul trimis conducerii SJU și ministrului Sănătății.

Angajații spitalului spun că medicul și asistenta îi abandonează pe bolnavi și se închid ore în șir în cabinet, iar secțiile ATI și COVID sunt un fel de bordel.

”Se știe, toți putem să confirmăm, că de când a venit acest doctor și pe linie de gardă, cu câteva luni înainte, fără pic de jenă sau profesionalism, a transformat secția ATI și Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienți, aceștia se închid ore și nopți întregi în cabinet, unde întrețin raporturi sexuale și chefuiesc, cu platouri și alte produse comandate de la diverse firme și introduse în secția ATI, fără cel mai elementar simț de risc”, se mai arată în sesizare.

Salariații spitalului spun că se tem de o tragedie similară celei din spitalul din Piatra Neamț și se întreabă ce caută asemenea persoane iresponsabile într-o secție ATI.

”Cât să mai îndurăm și cui să ne mai adresăm, pentru ca noi, familiile noastre și pacienții să fim siguri că suntem în siguranță? Cum să poată interveni prompt dacă, Doamne ferește!, se întâmplă ca la ATI Piatra Neamț, din moment ce aceștia stau numai închiși în cabinet? Întrebarea este, ce caută asemenea persoane într-o secție ca a noastră?”, își încheie angajații spitalului depeșa.

Cert este că, începând de vineri, urmează să fie audiați toți angajații din secțiile ATI și ATI COVID, care au fost de serviciu la datele indicate în sesizare, mai exact din zilele în care cei doi amorezi au fost pe aceeași tură, în cele două secții.

Roxana Izabela Petrescu, asistent medical ATI, angajată în urma unui concurs controversat în unitatea medicală și promovată la scurt timp după aceea, este una din asistentele care au reacționat virulent împotriva jurnaliștilor, după ce aceștia au sesizat conducerea SJU și pe directorul DSP cu privire la faptul că medicii infectați cu COVID-19, internați fiind, părăsesc spitalul în fiecare seară. ”Imposibil să nu ajungă pe mâinile noastre…rușine să le fie”, a postat Iza, pe o rețea de socializare, a doua zi după ce trei doctorițe s-au ales cu dosar penal pentru că au plecat din spital, fiind infectate cu COVID-19.
Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close