Monden

Soția unui cunoscut prezentator din Târgu Jiu, probleme grave cauzate de infectarea cu coronavirus

În urmă cu mai bine de o săptămână, Andra și prezentatorul originar din Târgu Jiu, Cătălin Măruță au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus. Cei doi se află în izolare, alături de cei doi copii ai lor care au fost și ei testați pozitiv. Soții își țin fanii la curent în ceea ce privește starea lor de sănătate.

Din nefericire, artista a fost cea mai afectată de acest virus, iar recent a povestit pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate în acest moment. „Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a declarat artista, pe pagina sa de Instagram.

Prezentatorul a declarat că a reușit, cel puțin până acum, să treacă destul de ușor peste virus. „Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de susținere”, a spus Măruță, pe rețelele de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button