Ultima oră

Șpăgi fără număr luate de primarul de la Albeni

Primarul din Albeni este acuzat de procurori că a încasat nenumărate șpăgi pentru angajări.

Astfel, în anul 2018, acesta a cerut de la un martor denunțător suma de 3.000 de euro pentru a-l angaja în funcția de asistent medical comunitar, asigurându-l că va interveni pe lângă comisia de examinare. Martorul denunțător a fost declarat admis, deși obținuse media 5,61. Primarul Stan este acuzat de procurori că a primit suma de bani anterior datei susținerii concursului.

Acesta a cerut șpagă chiar și de la angajații primăriei. „Inculpatul a a pretins de la asistenții medicali comunitari și asistentul social din cadrul Primăriei Albeni o sumă de bani, fătă a preciza cuantumul, lăsându-l la aprecierea acestora, pentru a întocmi deciziile de acordare a stimulentului de risc și a semna documentele înaintate Direcției de Sănătate Publică pentru finanțare, primind după încasarea stimulentului suma de 2.000 de lei“, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

De asemenea, primarul Stan a pretins și a primit suma de 12.000 de lei de la un candidat pentru a fi angajat în postul de buldoexcavatorist în cadrul Primăriei Albeni și a mai primit 3.500 de euro de la un martor pentru a promova un concurs de șef de serviciu în cadrul Primăriei Albeni. O altă șpagă de 5.500 de lei a fost primită de către primar de lun bărbat pentru pentru angajarea soției sale pe postul de consilier agricol în cadrul Primăriei.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/