Actualitate

„Spaima păcănelelor” din Rovinari mai are un „geamăn”, la Iași

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din orașul Rovinari a distrus, la finalul lunii octombrie 2020, 11 aparate din două săli de jocuri din oraș. Gestul gorjeanului pare copiat la indigo, de un tânăr din Iași care a distrus, în martie, 7 aparate dintr-o sală de jocuri. Respectivul a fost obligat de instanță să plătească pagube de 37.000 de lei.

Un tânăr din Iași a fost condamnat, recent, cu suspendare și obligat să plătească daune de 37.000 lei după ce a distrus, cu un scaun, toate aparatele dintr-o sală de păcănele. Incidentul a avut loc pe 5 martie a.c., când tânărul a intrat cu un cuțit în sala de păcănele din Iași și i-a spus operatoarei că aparatele de joc „i-au mâncat zilele”. Supărat, bărbatul luat apoi un scaun și, în 40 de secunde, a spart toate cele 7 aparate aflate în sală. El şi-a recunoscut ulterior faptele în faţa judecătorilor. În favoarea lui a cântărit faptul că se afla la prima abatere, fiind încadrat în muncă şi tatăl unui copil minor. De asemenea, judecătorii au luat în calcul şi faptul că respectivul fusese diagnosticat cu tulburare de personalitate instabil-emoţională. Sentința Judecătoriei Iași nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs. Gestul pare copiat după cel al gorjeanului din Rovinari numit de presă ,,spaima păcănelelor”.

„La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, din orașul Rovinari, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a. c.,au fost distruse 11 aparate la doua săli de jocuri din orașul Rovinari. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur , la 9 aparate de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari. De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, anul trecut, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Și gorjeanul a fost trimis în judecată pentru faptele sale.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button