Actualitate

Stagiune nouă la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu

Începe o nouă stagiune la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu. Aceasta va debuta duminică, 19 septembrie, cu o piesă de teatru dedicată celor mici și anume ,,Frumoasa și bestia”, care va avea loc duminică la ora 12.00. Prețul unui bilet este în valoare de 20 lei. Reprezentanții teatrului spun că cine mai dorește bilet trebuie să se grăbească pentru că mai sunt foarte puține locuri.

„Ne-am gândit ca debutul stagiunii 2021-2022, la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu să fie în primul rând pentru cei mici. Este un spectacol care cu siguranță poate fi urmărit și de maturi, nu este doar dedicat celor mici. Deci îi așteptăm și pe părinți și pe bunici sau, de ce nu, pe cei care încă nu au copii și vor să se pregătească pentru acel moment, duminică, pentru că atunci mai sunt locuri, la premiera spectacolului ,,Frumoasa și Bestia”, în regia domnului Andrei Mihalache”, a transmis Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu.

Managerul Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, Cosmin Brehuță a declarat că vor fi reluate și spectacolele pentru abonații teatrului cât mai curând posibil.
,, Ne bucurăm că spre deosebire de alte teatre din țară putem să jucăm, conform celor legale și că duminică, pe 19 septembrie, vom avea această premieră pentru copii și nu numai, pentru că genul acesta de spectacole muzicale așa cum v-am obișnuit, sunt împănate cu tot felul de glume aparteuri, fac cumva deliciul și spectatorilor maturi. (…) Vom continua stagiunea, suntem în lucru. Reluăm practic un spectacol cu care am debutat conceperea lui la începutul pandemiei dar a trebuit să ne oprim. Este vorba de istoria comunismului, povestită pentru bolnavii mintali, regelui Slava Sambriș, a cărei premieră ne-am dori să o avem pe data de 24 octombrie. Până atunci există posibilitatea de a începe să jucăm, pe lângă spectacolele de copii și alte titluri din reluări, spectacole pentru abonații de liceu și ceilalți abonați pe care ne-am dori să îi recuperăm, chiar dacă suntem conștienți că acest an jumătate pe care l-am avut cumva de pauze, interacțiuni obișnuite așa cum am fost obișnuiți va fi destul de greu de recuperat, dar sperăm că vom reuși acest lucru în cel mai scurt timp cu putință”, a comunicat managerul Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, Cosmin Brehuță.

Prețurile biletelor și abonamentelor pentru stagiunea 2021-2022 sunt următoarele:
Prețuri bilete
Elevi I-VIII și preșcolari -15 lei
Elevi I-VIII și preșcolari (în grupuri organizate mai mari de 10 persoane) -10 lei
Elevi IX-XII și studenți – 15 lei
Pensionari și șomeri -15 lei
Maturi – 20 lei
Premieră-spectacol public maturi – 30 lei
Premieră – spectacol pentru copii – 20 lei
Persoane cu dizabilități – gratuit

Prețuri abonamente

Abonament ,,Constantin Stanciovici Brănișteanu” – liceu/colegiu – 50 lei
Abonament ,,Aristiția Romansecu” (premiere + reluări + spectacole invitate) – 150 lei
Abonament ,, Francisc Milescu” (maturi-5 spectacole)- 70 lei
Abonament ,,Titu Rădoi” (gimnaziu 3 spectacole) – 30 lei
Abonament ,,Ligia Tilici” (spactacole pentru copii – 10 vizionări)-100 lei
Abonament ,,Jana Șerbănescu” (studenți – 3 spectacole) – 30 lei

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button