MondenUltima oră

Știrea momentului în România: mega-cunoscut interpret de muzică de petrecere și soția lui S-AU DESPĂRȚIT!

Vali Vijelie și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate în viață, după ce manelistul a fost văzut cu o altă femeie.

 

Vali Vijelie și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Decizia a fost făcută după ce au apărut mai multe imagini compromițătoare cu celebrul manelist. Mai exact, în urmă cu puțin timp, acesta a fost surprins în compania unei alte femei. Nu mai încape îndoială faptul că acest lucru nu putea să treacă neobservat de partenera sa de viață, motiv pentru care cei doi au luat decizia de a despărți. Ba mai mult decât atât, Carmen Rusu a luat chiar și o decizie neașteptată cu privire la viitorul lor.

Despărțire neașteptată în showbiz! Vali Vijelie și soția sa au anunțat că se vor separa, după 28 de ani petrecuți împreună. Totul se întâmplă după ce cu doar câteva zile în urmă, manelistul a fost surprins de Cancan.ro, în timp ce apare la brațul unei alte femei. Din imagini se observă cu ușurință că cei doi par extrem de apropiați și fericiți să fie unul în compania celuilalt.

Ba mai mult decât atât, potrivit sursei menționate anterior, se pare că aceștia au urcat împreună în mașină, iar ulterior s-au retras într-un complex rezidențial dintr-o zonă de lux a Capitalei.

În ciuda faptului că în prima instanță nu a vrut să vorbească despre imaginile cu Vali Vijelie și femeia respectivă, ba chiar a pasat telefonul către acesta, ulterior a venit cu mai multe explicații.

Se pare că soția manelistului este conștientă de infidelitatea soțului său, însă a decis că de acum să meargă pe drumuri separate și să își vadă fiecare de viața lui. Cu toate acestea, a precizat că va rămâne alături de el, însă doar pentru confortul financiar al ei, dar și al copiilor lor.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei.
De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.
Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mărturisit Carmen Rusu pentru Fanatik.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *