Dezvăluiri

Supraveghere video a depozitelor de cărbune din cariere

Toate depozitele de cărbune din Complexul Energetic Oltenia vor fi monitorizate video. Sunt necesare echipamente pentru ca toate depozitele să poată să fie supravegheate de către personal specializat. Bugetul pentru sistemele video este de peste 100.000 de lei. Echipamentele trebuie să ajungă la Complexul Energetic Oltenia, începând de luna viitoare.

Va exista un control mai bun al activității din preajma depozitelor. De asemenea, vor fi în atenție și cantitățile de cărbune din depozite. Administrația Complexului Energetic Oltenia își propune realizarea unui sistem centralizat de supraveghere video a depozitelor de cărbune din cadrul Sucursalei Miniere din Complexul Energetic Oltenia. Montarea echipamentelor se va face numai cu operatori autorizați care vor garanta că sistemele vor asigura supravegherea permanentă a zonelor cu probleme.

În ultimele luni au fost numeroase discuții cu privire la cantitățile de lignit din depozitele existente la subunitățile miniere din Complexul Energetic Oltenia. După implementarea sistemului centralizat de supraveghere, administrația colosului energetic va putea să observe 24 de ore din 24 situația din teren și să facă o comparație cu datele raportate periodic de către conducerile carierelor miniere.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *