Eveniment

Surpriză! Radu Pietreanu, de la Vacanța Mare, viitor cetățean de onoare al orașului Târgu Cărbunești! Plachetă, de Zilele Orașului

Îndrăgitul comediant Radu Pietreanu este invitat la Târgu Cărbunești de Zilele Orașului. Asta pentru că autoritățile, care au pregătit un program amplu de manifestări, în perioada 28-30 august, au pentru acesta o mare surpriză. Fiul localității va deveni cetățean de onoare al orașului, iar autoritățile vor să îl implice pe acesta și într-un festival național de umor, care ar urma să se realizeze în localitate.

La un podcast, recent, Radu Pietreanu a spus ca familia sa de la Târgu Cărbunești nu mai este, asta pentru că părinții săi au decedat, iar legăturile cu localitatea sa de baștină s-au rupt. „Nu sunt cetățean de onoare. Am mai trecut prin Târgu Cărbunești, dar au murit părinții și nu mai am pe nimeni acolo. Aștept să-mi dea și mie cheile de la casa părintească să iau și eu ce mai am pe acolo“, a spus, atunci, Radu Pietreanu.

Autoritățile au urmărit declarațiile actorului și s-au gândit să îi ofere acestuia oportunitatea de a reveni cu plăcere la Târgu Cărbunești. Astfel, săptămâna viitoare, Radu Pietreanu va fi făcut cetățean de onoare al localității, iar planurile autorității locale cu acesta nu se opresc aici. Radu Pietreanu va urca pe scenă, în fața locuitorilor orașului, chiar de zilele localității , prestația sa umoristică fiind prinsă în program.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *