DezvăluiriUltima oră

SURSE: Ișfan și Florentina Popescu, candidați din partea Alianței Rromilor!?

Alianțe contra naturii și candidați ”apendice” sunt pregătiți să intre în competiția electorală pentru alegerile locale din Gorj.

 

 

Fostul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ion Ișfan, în vremea în care era membru PSD, în prezent, consilier județean ProRomânia și director al Casei Corpului Didactic, numit în funcție, în septembrie, anul trecut, cu sprijinul PNL, se află în negocieri cu Alianța pentru Unitatea Rromilor (AURr) în vederea candidaturii la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Ișfan s-a aflat în tatonări, în ultimele luni, cu PNL Gorj, însă cum nu a fost ofertat să facă parte din lista formațiunii politice pentru un fotoliu de consilier județean, s-a reorientat și s-a aflat, weekendul trecut, în negocieri cu AURr și, cel mai probabil, va fi candidatul filialei conduse de Novac Bonculescu, la președinția CJ Gorj, susțin surse politice.

Pentru poziția de primar al municipiului Tg-Jiu, Alianța Rromilor o susține pe Florentina Elena Popescu, director executiv adjunct la Direcția Publică de Patrimoniu Tg-Jiu, conform surselor citate.

Susținătorii Florentinei Popescu sunt fostul lider sindical Marin Condescu, ”dezgropat din morți”, recent, și readus în spațiul public ca specialist în minerit, politică, fotbal și, mai nou, administrație. Condescu este recunoscut ca fiind groparul patrimoniului sindicatelor din minerit și energie și a recunoscut că a avut discuții cu șeful AURr și că ar trebui aleasă o femeie. Totuși, acesta a declarat că îi va vota pe Ion Iordache și Iulian Popescu.

Potrivit acelorași surse, din ”echipa fantastică” face parte o altă fosilă, un așa zis civicar, aflat în siajul unui miliardar din tranzacții imobiliare pentru ilegalitățile căruia făcea lobby cu banii pe masă .

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *