Ultima oră

Septuagenară lovită mortal de mai multe mașini

O femeie de 71 de ani, din comuna Işalniţa, a fost accidentată mortal, luni seara, pe DN 6, în afara localităţii, în timp ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Potrivit IPJ Dolj, femeia ar fi fost lovită mai întâi de o autoutilitară, iar apoi de alte două vehicule ce se deplasau în spatele autoutilitarei. În zonă traficul a fost restricţionat până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

„În seara zilei de 15 aprilie a.c., ora 21,35, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în afara localităţii Işalniţa. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, care au constatat faptul că un bărbat din judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, în afara localităţii Işalniţa, ar fi surprins şi accidentat o femeie de 71 de ani, din localitate, ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Ulterior impactului, victima ar fi fost lovită şi de alte două vehicule ce se deplasau în spatele autoutilitarei. Din nefericire, în urma evenimentului, femeia a decedat”, informează IPJ Dolj

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *